na drumu za haos

Ljubav prema muzici prenosi se s oca na sina: Pop Mašina predstavila CD izdanje koje će vas oduševiti (FOTO)

0

U knjižari Delfi (SKC - Beograd), održana je promocija fantastičnog izdanja, u produkciji Multimedia Music, pod nazivom "Na drumu za Haos 1972-2017." grupe Pop Mašina.

foto: Promo
foto: Promo

Ovom događaju su prisustvovali državni sekretar za informisanje g. Saša Gajović, veliki broj kolega novinara, kao i poznatih muzičara: Vlada Janković Džet, Braća Đukić i Ljuba Ninković iz S vremena na vreme, Đura Mornar, kompozitori Zoran Tadetić, Zoran Simjanović i mnogi drugi prijatelji i ljubitelji ovog antologijskog benda.

 

Na promociji su govorili direktor i vlasnik firme izdavača, Multimedia Music, g. Rodoljub Stojanović i autor celog projekta gospodin Robert Nemeček.

U uvodnoj reči, Rodoljub Stojanović je naglasio da je ovo samo jedno u nizu izdanja koja predstavljaju antologijski nastavak opusa i rada grupe g. Roberta Nemečeka i da, iako samo izdanje nije antologija kao predhodna dva izdanja, ("Antologija Pop Mašine 1972-1976." objavljena 2008. godine i "Antologija Rock Mašine1980-1983." objavljena 2015. godine) ovo izdanje takođe jeste epohalno i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

foto: Promo

 

Robert Nemeček se prvo zahvalio g. Stojanoviću što je prepoznao i na neki način bio uporan da se sva ova izdanja pojave u ediciji u kojoj jesu i da mu je danas zahvalan na tome.

Ovo izdanje smo radili, u tehničkom smislu, moj sin Jan Nemeček i ja ; moderne tehnologije su nam dozvolile da snimak iz ’70-te zvuči danas jako dobro i jako moćno, neskromno mogu da kažem da je ovo nešto najbolje što se pojavilo u poslednjih nekoliko godina."

Zahvalan sam svim prijateljima i saradnicima koji su učestvovali u ovom projektu, kao i Igoru Đoriću koji je zajedno sa mnom (iako je do danas ostao samo virtuelan za mene) radio na rešenju za omot."

 

Ovo izdanje prdstavlja skup raznih ideja koje su sklopljene na jednom mestu. Ostavljam publici da sama odgonetne šta je sa čime povezano u tekstovima, slici i muzici ovog albuma.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker