Nominacije za MTV nagradu

0
Edo Maajka, Gibonni, Gramophonedzie, Leeloojamais i Negative takmiče se ove godine za priznanje Best Adria Act

U finalnoj trci za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA – European Music Awards), koja će se održati 7. novembra u Madridu naći će se Edo Maajka, Gibonni, Gramophonedzie, Leeloojamais i Negative.

Glasanje za Best Adria Act počinje danas na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 15. oktobra kada ćemo dobiti pobednika.

Poznat kao jedan od najprestižnijih muzičkih događaja na svetu, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Madridu. Ovo je drugi put u sedamnaestogodišnjoj istoriji ove nagrade da je Španija domaćin; prvi put je to bilo u Barseloni 2002. Svečanost dodele EMA, poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz sveta muzike, a ove godine će biti veća nego ikada.

Madrid je odabran za grad-domaćina zbog svoje živahne i napredne muzičke scene, kao i zbog toga što se, zahvaljujući njegovom modernom, kosmopolitskom stilu i otvorenom, strastvenom karakteru Madriđana. U glavnom gradu Španije svi osećaju kao kod kuće. Uz to, grad nudi i neke od najzanimljivijih turističkih atrakcija na svetu.

makonda-tracker