Glasanje traje do 11. novembra u ponoć

2017 MTV EMA: Lijam Pejn, Trevis Skot, Frenč Montana i Klin Bandit obećavaju dobar provod

0

Spisak izvođača koji će nastupiti na "2017 MTV EMA" 12. novembra u Londonu postao je bogatiji za četiri poznata imena...

foto: Promo
foto: Promo

Pop zvezda i član benda One Direction, Lijam Pejn, američki reper Trevis Skot, marokansko-američka hip hop zvezda Frenč Montana i britanski pop-elektro sastav Klin Bandit, kojima će se na sceni pridružiti Zara Larson, Šon Pol, En-Mari i Džulija Majkls, nastupiće na MTV-jevoj dodeli evropskih
muzičkih nagrada.

 

Oni se pridružuju ranije najavljenim izvođačima među kojima su Kilersi, Šon Mendez, Demi Lovato, Kamila Kabeljo, Keša, Stormzi i voditeljka "2017 MTV EMA" Rita Ora, koja će tom prilikom izvesti novu pesmu.

 

U ulozi prezentera nagrada naći će se Džejms Bej, Vil Aj Em i Dejvid Geta, uz ranije najavljene Natali Dormer, Madison Bir i Sabrinu Karpenter.

 

Za MTV Best Adria Act nagradu ove godine se takmiče Sara Jo, Ničim Izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić Čivro i Koala Voice.

 

Glasanje za MTV Best Adria Act i ostale MTV EMA kategorije odvija se na adresi Mmtvema.com i traje do 11. novembra u ponoć.

makonda-tracker