Duo Moderato na festivalu EuroVoice2010 u Atini

0
Beogradski sastav duo Moderato učestvovaće kao predstavnik Srbije na festivalu EuroVoice2010 koji se održava 23. i 24. septembra u Atini

Duo Moderato predstaviće se sa svojom kompozicijom druge večeri festivala u konkurenciji 33 zemlje iz Evrope, Turske i Izraela. Super finale ovog muzičkog spektakla odigraće se na stadionu OAKA u glavnom gradu Grčke pred 20 hiljada gledalaca. Glasnje za pobednika EuroVoice2010 takmičenja odrediće gledaoci svojim SMS porukama.

Organizator je najavio veliki šou program na specijalnoj bini, sa posebnim svetlosnim efektima i sa ozvučenjem nove generacije. Kao specijalni gosti i podrška festivalu najavljene su najveće zvezde šou biznisa: Enrike Iglesijas, Anastasija, Sakis Ruvas i Pamela Anderson. Ceo događaj prenosiće ANT1, jedna od najvećih TV stanica iz Grčke, MTV televizija. Finalno veče moći će da se prati i preko interneta i TV kanala u zemljama koje dogovore prenos.

Umetnički direktor i dejni tvorac ovog festival je Erik Sera, poznati kompozitor i producent fiilmske muzike (Nikita, Peti element, Deep blue). Generalni producent EuroVoiceTV je Miltos Karatzas , poznati menadžer muzičke industrije u Grčkoj.

makonda-tracker