Danko Jones: Novi singl

0
Kanadski hard rok bend Danko Jones koji će nastupiti kao predgrupa Guns N’ Roses 23. septembra u Beogradskoj areni, objavio je novi singl Had Enough
Foto: Dean Karr
Foto: Dean Karr

Singl se pojavio ove nedelje na radio stanicama širom Evrope i možete ga čuti preko sledećeg linka:

http://www.badtastefiles.com/mp3/danko_jones_-_had_enough.mp3

Prvi singl sa njihovog novog albuma Full of Regret doneo im je najveći uspeh u karijeri i još uvek se nalazi na top listama Amerike i Kanade. O statusu koji uživa ovaj bend u svetu, govori i činjenica da se u spotu za ovu pesmu pojavljuju i glumačke zvezde Elajdža Vud i Selma Bler, kao i frontmen Motorhead-a Lemi Kilmister i Majk Vat .

Danko Jones nastupa kao predgrupa Gunsima na velikom broju njihovih koncerata, a istovremeno nastupaju i kao predgrupa grupi Korn i Oziju Osbornu. Po završetku turneje sa Gunsima, bend počinje sa samostalnom turnejom po Evropi u okviru koje će održati preko 30 koncerata. Danko Jones odsviraće dve pesme na otvaranju sezone NHL Premiere između timova San Jose Sharks i Columbus Blue Jackets u Globe Arena u Štokholmu.

Na scenu Beogradske arene 23. septembra prvo će izaći domaća predgrupa Night Shift u 21 sat, a potom će od 22 časa nastupiti Danko Jones. Aksel i njegova ekipa pojaviće se na sceni od 23 sata, a najavljuju svirku od najmanje dva i po sata.

Ulaznice možete naći po sledećim cenama: 3100, 3450, 4450, 4950 i 5450 dinara na prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Ušće Shopping mall, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs .

makonda-tracker