uzbudljivo

Na čelu sa Tejlor Svift : Nominacije za 2017 MTV EMA nagrade

0

 

Glasanje je počelo na: mtvema.com i traje do 11. Novembra u ponoć

foto: Promo
foto: Promo

MTV je danas objavio nominacije za željno iščekivanu dodelu MTV evropskih muzičkih nagrada, 2017 MTV EMA. Svetska pop ikona Taylor Swift nominovana je za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Sledi kanadska zvezda Shwan Mendes, koji će se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrick Lamar i Ed Sheeran sa po četiri nominacije.

foto: Promo

Sheeranov mega hit “Shape of You” nominovan je u kategoriji Najbolja pesma, a konkurencija su mu “Whild Thoughts” DJ Khaleda, “There’s Nothing Holdin’ Me Back” popularnog Shwana Mendesa, letnja himna “Despacito” koju izvode Luis Fonsi & Daddy Yankee i vesela numera benda Clean Bandit “Rockabye.”

foto: Promo

MTV je danas objavio i imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada. Nominovani u ovoj kategoriji su: Sara Jo, Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice.

 

Glasanje za MTV Best Adria Act počinje 4. oktobra, na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 11. novembra u ponoć, kada će biti poznat pobednik u ovoj kategoriji.

 

Svečana dodela 2017 MTV EMA održaće se u nedelju, 12. novembra u The SEE Areni u Londonu. U ulozi voditeljke programa naći će se pevačica Rita Ora.

 

 

makonda-tracker