Night Shift kao predgrupa Guns N’Roses

0
Jelen Live i Arena Beograd sa velikim zadovoljstvom najavljuju da će kao domaća podrška pred koncert grupe Guns N’Roses u Beogradskoj areni 23. septembra nastupiti bend Night Shift

Night Shift će u beogradskoj Areni nastupiti kao prva predgrupa, pre kanadskog hard rock benda Danko Jones. Oba benda zasigurno će usijati atmosferu pre nastupa legendarnih Gansa koji su već najavili žestoku svirku od preko dva i po sata sa kojom će opravdati da je vredelo čekati ih više od decenije.

Ulaznica u svim kategorijama, još ima u prodaji i mogu se naći po sledećim cenama: 3100, 3450, 4450, 4950 i 5450 dinara na prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, „Ušće“ Shopping mall, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs .

Grupa Night Shift postoji 19 godina i svojim prvim albumom Undercovers iz 2002. godine oborila je rekorde prodaje PGP-RTS ne-folk muzike od raspada Jugoslavije do tada. U oktobru prošle godine, bend objavljuje album Bez zaklona u izdanju Multimedia records-a na čijoj je post produkciji radio Gremijem nagrađen tonac Džejms Kruz u studiju Zeitgeist u Njujorku.

Spot za pesmu Snovi sa poslednjeg albuma, možete pogledati na sledećem linku:


makonda-tracker