tehno veče

Lovefest Fire: Kris Libing i DJ Deep u beogradskom Hangaru

0

Posle nezaboravnog nastupa na poslednjem izdanju festivala ljubavi, legenda svetske tehno scene Kris Libing ponovo se vraća u Srbiju, i to na Lovefest Fire. U beogradski Hangar stiže i DJ Deep, a domaća podrška ovog puta biće Nevena Jeremić i Nikola Vemić

foto: Promo
foto: Promo

.
Kris Libing je nemački di-džej, producent i vlasnik sada već svetski poznate izdavačke kuće “CLR” (Create Learn Realize). Ako ikada budete imali priliku da mu ponudite obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger, jer se Libing svakodnevno trudi da svetu objasni benefite veganske ishrane.

 

foto: Promo

Libing često voli da sa svojim fanovima podeli fotografije sa putovanja i mesta koje posećuje, pa jedva čekamo da vidimo kojom fotkom će svetu predstaviti Beograd i Lovefest Fire.

 

foto: Promo


Vinyl junkie, kako sam sebe naziva DJ Deep je vodeća ličnost pariske elektronske scene.

 

foto: Promo

Već dvadeset godina se bavi muzikom koja je svevremenska i predstavlja klasike jednog doba. Kroz svoje nastupe daje samo ono najbolje što su decenije iza nas imale da ponude u muzici. Na ovogodišnjem Lovefestu u Vrnjačkoj Banji nastupio je na Energy Stage-u i pokazao zašto je na tehno sceni među najboljima, a krajem avgusta izdao je i novi singl Kaoz Theory, za koji je renomirani muzički portal Resident Advisor dao najviše ocene.

 

Četvrto izdanje Lovefest Fire-a u Beogradu, otvoriće Nevena Jeremić, a posle nje nastupiće i rezident Lovefesta Nikola Vemić.
 

makonda-tracker