Grupa Alfapop izdala prvi album

0
Dugoočekivani album prvenac beogradskog sastava Alfapop izdala je bugarska izdavačka kuća AMAdea records na srpskom jeziku za svetsko tržište

Istoimeni album Alfapop nalazi se u prodaji od 26. avgusta širom sveta u formi CD-a, a može se naručiti i na http://www.amadearecords.com, ili preko mnogobrojnih online prodavnica: CD BABY, Amazon, iMusic. Digitalno izdanje biće dostupno za download od 23. septembra.

Album je snimljen u studiju Alpha u Novom Sadu, na njemu se nalazi devet autorskih pesama na srpskom jeziku i autorska electro pesma Fantasy kao bonus track. Produkciju potpisuje Vladimir Perović, snimatelj je bio Emil Saks, a veliki doprinos idejnim rešenjima dao je Lazar Drecun (Charlie B), koji je sa pevačicom benda Jovanom u duetu otpevao baladu Kao prvi put. Na albumu su gostovali i poznati novosadski muzičari.

Za pesme Sati i Hoću još snimljeni su spotovi u produkciji Loopmedia, koji su ostvarili uspeh i bili prikazivani na nacionalnim i regionalnim TV stanicama, uključujući i MTV Adria.

Za više informacija posetite:

www.myspace.com/alfapop

www.facebook.com/alfapop

makonda-tracker