ArtLink festival predstavlja

U Svečanoj sali Skupštine grada Beograda: Fedor Rudin u pratnji Pavla Krstića

0

U skladu sa ovogodišnjim sloganom "Na putu do zvezda" i svojom doslednom opredeljenošću da promoviše mlade talente i upoznaje srpsku muzičku scenu sa novim zvezdama na evropskom muzičkom nebu, ArtLink festival u utorak, 3. oktobra 2017. godine u 20 sati, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, u saradnji sa Francuskim institutom, predstavlja Fedora Rudina, francusko-ruskog violinistu...

foto: Promo
foto: Promo

Jedan od najnadarenijih mladih koncertnih solista današnjice, Fedor Rudin, dobitnik je prvih nagrada na najpoznatijim međunarodnim violinskim takmičenjima Anri Marto, Rodolfo Lipicer i Aram Hačaturijan. Na ovom festivalskom koncertu sa programom francuske muzike (Frank i Debisi), nastupiće u pratnji pijaniste Pavla Krstića.

 

Pijanista Pavle Krstić, nekadašnje "čudo od deteta", a sada student prestižnog Univerziteta "Mocarteum" u Salcburgu, u klasi renomiranog pijaniste i pedagoga Pavela Gililova, laureat nagrade ArtlLink najperspektivniji mladi umetnika 2016. godine, pored nastupa sa Fedorom Ridinom, promovisaće svoje CD izdanje resitalom u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 26. septembra 2017. godine, u 19 sati.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker