artlink festival

Na putu do zvezda: Fedor Rudin i Pavle Krstić spremaju nezaboravno iznenađenje

0

ArtLink festival, u utorak, 3. oktobra 2017. godine, u 20h, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, u saradnji sa Francuskim institutom, predstavlja Fedora Rudina, francusko-ruskog violinistu.

foto: Promo
foto: Promo

U skladu sa ovogodišnjim sloganom “Na putu do zvezda” i svojom doslednom opredeljenošću da promoviše mlade talente i upoznaje srpsku muzičku scenu sa novim zvezdama na evropskom muzičkom nebu, poznati violinista predstaviće svoje delo.

 

Jedan od najnadarenijih mladih koncertnih solista današnjice, Fedor Rudin, dobitnik je prvih nagrada na najpoznatijim međunarodnim violinskim takmičenjima Anri Marto, Rodolfo Lipicer i Aram Hačaturijan. Na ovom festivalskom koncertu sa programom francuske muzike (Frank i Debisi), nastupiće u pratnji pijaniste Pavla Krstića.

 

Pijanista Pavle Krstić, nekadašnje “čudo od deteta”, a sada student prestižnog Univerziteta "Mocarteum" u Salcburgu,u klasi renomiranog pijaniste i pedagoga Pavela Gililova, laureat nagrade ArtlLink najperspektivniji mladi umetnika 2016. godine, pored nastupa sa Fedorom Ridinom, promovisaće svoje CD izdanje resitalom u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 26. septembra 2017. godine, u 19h.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker