Škabo promoviše novi album

0
Boško Ćirković Škabo, beogradski MC i bitmejker, član Beogradskog sindikata, novinar, privatnik i pre svega otac, u subotu, 28. avgusta na beogradskom splavu Povetarac promovisaće svoj četvrti solo album Muzika za demonstacije.

Na albumu koji će Škabova izdavačka kuća Magmedia to veče i zvanično objaviti nalazi se 15 pesama snimanih u dorćolskom BStudiju, tokom ove krizne godine. Škabo pvi put toko svoje dugogodišnje rep karijere potpisuje i finalni miks većeg dela albuma.

I ovaj put je ostvarena saradnja sa ljudima čiji je rad poslednjih godina ostavio utisak na domaćina izdanja. Tako su, na srpskoj hip hop sceni već dobro poznati, producenti Timbe, Skubi i S Kicka značajno doprineli zvuku Muzike za demonstracije. Srpske rep kolege Borko iz THCF-a, Bvana i Delfagor (čiji je brat, Peezbeats, producent pesme-saradnje) briljirale su u svojim strofama a, pored brojnih stranih em-si-jeva (Nameless KX iz Toronta, Wu, najpoznatiji angažovani reper sa Kipra i Chistychov, jedan od najznačajnijih emsijeva izuzetno ozbiljne slovačke hip hop scene), posebnu zanimljivost predstavlja saradnja sa jednom beogradskom pank legendom, čije ime će biti objavljeno tek na samom promotivnom koncertu.

makonda-tracker