Muzičko remek-delo

Veličanstveno okupljanje za Hodača Ljube Ninkovića (FOTO)

0

Na promociji novog CD-a Ljube Ninkovića "Hodač" prikazan je i film o ovom izdanju, u kome je učestvovao i Boda Ninković.

foto: Časlav Petrović
foto: Časlav Petrović

Sinoć je u UK Parobrodu sjajno predstavljen novi CD-a Ljube Ninkovića - "Hodač". Na promociji su govorili autor Ljuba Ninković i direktor izdavača, Multimedia Music Rodoljub Stojanović. Prikazan je i film o ovom izdanju u kome su učestvovali Boda i Ljuba Ninković. Promociji je prisustvovao veliki broj eminentnih prijatelja, medija i javnih ličnosti. Posle uvodnih reči oko samog albuma i izdanja, gospodin Stojanović je imao samo reči hvale za "Hodača".

Posle dugog niza godina konačno imamo jedno muzičko remek-delo. Album predstavlja skup raznih žanrova koje oslikavaju sam rad i životno opredeljenje Ljube Ninkovića. Mi smo jako ponosni što je ovaj album objavljen kao izdanje naše diskografske kuće", rekao je.

Ljuba Ninković se zahvalio prisustnima koji su došli u velikom broju i ispričao kako je doslo do realizacije ovoga albuma, zatim se zahvalio svojim saradnicima koji su učestvovali u snimanju. Posle kratkog govora autora, pušten je i film u kome su braća Ninkovići, Boda i Ljuba, glavni akteri koji razgovaraju o realizaciji ovog projekta. Njihov razgovor je uvod za većinu numera sa ovog izdanja, koje su doživele i video izdanje, od kojih će biti urađena i TV emisija.

 

1 / 7 Foto: Časlav Petrović

 

Veliki broj prisutnih prijatelja, medija i legendaranih muzičara uveličao je ovaj događaj. Prisutni na promociji bili su i Robert Nemeček, Dr. Spira (Dušan Mihajlović), braća Đukić i Asim Sarvan (S vremena na vreme), Dejan Cukić, Nikola Čuturilo, Pera Joe i mnogi drugi.

makonda-tracker