Eva Braun priprema novi album

0
Bečejska grupa Eva Braun trenutno je zauzeta završetkom snimanja povratničkog albuma čije je objavljivanje planirano za jesen, a do tada zamrznute koncertne aktivnosti odlučili su da obnove nastupom na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju 28. avgusta

Eva Braun sviraće u Novom Bečeju stare hitove, ali i radijski singl U izgnanstvu koji se pojavio ovog leta kao opipavanje pulsa i pretpremijera novog albuma.

- Mislim da Eva Braun nikada nije svirala u Novom Bečeju, iako je razlika od Bečeja desetak kilometara. Odlučili smo da ne sviramo uopšte dok ne snimimo novi album, ali napravili smo presedan, idemo u Novi Bečej i nigde više. Dolazimo na poziv prijatelja iz detinjstva koji organizuju Velikogospojinske dane. Posebno se radujem svirci na manifestaciji na koju svake godine volim da odem. Uz to, isti dan svira naš veliki prijatelj Vlada Divljan i to je sjajno - kaže gitarista i pevač Goran Vasović koji za septembar najavljuje objavljivanje još jedne nove pesme i spota, čime će zapravo najaviti novi album nazvan Playback, koji bi trebalo da se pojavi na jesen za B92.

- Playback je malo samoironičan naziv, koji nama super zvuči. Kad neko objavi koncertni album nazove ga Live, a kad pustiš ploču u studiju, onda je to plejbek. To je naša interna šala i učinila nam se zanimljivom. Uz to imali smo slično nazvane albume: Pop Music, Heartcore i Everest. Mi ne izdajemo često ploče pa volimo da se poigramo oko naziva. Iskreno se nadam da ćemo uspeti da album bude završen do oktobra. A onda krećemo sa koncertima - završava Vasović.

Poslušajte pesmu U izgnanstvu:

makonda-tracker