Kanije Vest ponovo na MTV Video Music Awards

0
Dvadeset i sedma godišnja dodela nagrada MTV Video Music Awards 2010 održaće se u u Nokia Theater sali u Los Anđelesu u noći između 12. i 13. septembra, a snimak dodele moći ćete ekskluzivno da pratite samo na MTV kanalu u ponedeljak 13. septembra od 20 časova

Kanije Vest, Drake i Florence + The Machine pokazaće svoju kreativnost i ulepšaće fanovima veče neverovatnim nastupima o kojima će se godinama pričati. Kako željno očekivan album Kanyea Westa izlazi na jesen, ljubitelji muzike i fanovi biće zalepljeni za ekran da bi videli šta ovaj reper ima da ponudi publici kada se bude popeo na VMA binu. Ovogodišnje nagrade obeležiće prvi nastup na VMA za Grammy nominovanog hip-hop umetnika, Drakea, i indi miljenice iz Velike Britanije, Florence + The Machine, koja će izvesti svoj hit Dogs Days Are Over, četiri puta nominovan za VMA.

- Izvoditi i biti nominovan za ovogodišnji VMA je u potpunosti neverovatno, a pogotovo što je to za pesmu Dog days. Tu pesmu sam snimila kod kuće bez instrumenata, a zvuk bubnjeva je u stvari zvuk koji sam stvorila udarajući rukama po zidu, kliktajući olovkama i uopšteno stvarajući kakofoniju svime čega sam se dohvatila. Za mene je priznanje za ovu pesmu na ovako legendarnom događaju ostvarenje sna. Meni Dog days simboliše apokaliptičnu euforiju, haotičnu slobodu i veoma brzo trčanje sa zatvorenim očima. Moraću nekako da prikažem sve te stvari na ovogodišnjem nastupu na VMA. Takođe, mnogo bih se zahvalila svima sa VMA-ja zbog toga što su mi dali ovu priliku - rekla je Florence + The Machine.

Nicki Minaj, Ema Stone, Pen Badgley, Trey Songz, Selena Gomez i Ne-Yo su prvi prezenteri koji su potvrdili svoje učešće u ovom šou programu.

Gledaoci mogu da glasaju za sve VMA kategorije, uključujući Najbolji novi umetnik, tako što će posetiti vma.mtv.com. Glasanje će se nastaviti tokom šoua, uživo 12. septembra.

makonda-tracker