ogromno interesovanje

Skoro sve karte rasprodate: Sting 17. septembra u Areni

0

Interesovanje za koncert Stinga, 17. septembra u Kombank Areni i pored letnjih odmora, ne jenjava! Rasprodat je ceo parter a veliko interesovanje je i za tribine na nivou 200 na kojima su ostale samo više pozicije.

foto: Promo
foto: Promo

Takođe, u prodaji više nema ulaznica za centralne pozicije na nivou 400. U prodaji su ostale ulaznice u kategorijama PL 5, 6, 7 i 8 i mogu se nabaviti na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: Dom Omladine i Ušće Shopping centra I online preko sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs

Sting je početkom avgusta završio prvi deo svoje evropske turneje koncertima u Kolmaru, Francuska. Drugi deo evropske turneje nastaviće 5. septembra, na nastupu u Beču. Na koncertu u Kombank Areni, 17. septembra, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Džošom Frisom dok će se kao specijalni gosti pojaviti Stingov sin, Džo Samner i harmonikaš Persi Kardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

Gitarski vođena turneja 57th & 9th započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije. Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara. “Sting prikazuje raznovrsnost, dubinu i trajnu rock snagu na novoj turneji.” – Austin 360

Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom “57th & 9th”, je njegov prvi rock/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records.

makonda-tracker