Aleksandar Belov na Ohrid festu

Na 17. makedonskom festivalu u Ohridu koji počinje 25. avgusta učestvuju grupa Luna, Marko Kon, Nikola Sarić i Betty boop, kao i Aleksandar Belov koji važi za favorita
5
1 / 4 Foto: Promo

Ovogodišnje izdanje renomiranog makedonskog festivala startuje 25. avgusta, kada će nastupati nove zvezde, a dan kasnije veče će biti posvećeno izvođačima folk muzike.

U petak 27. avgusta u 20:30 sati predstaviće se skoro cela makedonska pop scena, jer će nastupati makedonski predstavnik na Evrosongu u Oslu Gjoko Tanevski, Robert Bilbilov, Nade Talevska, kao i popularni učesnik šoua Operacija trijumf, Aleksandar Belov, koji važi za najvećeg favorita na ovom takmičenju.

Poslednje festivalske večeri 28. avgusta na sceni u Ohridu pojaviće se grupa Luna, Marko Kon, Nikola Sarić i Betty boop zajedno sa svojim kolegama iz Slovenije, Hrvatske, Albanije, Grčke i Bugarske.

U revijalnom delu nastupiće specijalni gošća festivala Antonija Šola, a legendarnom pevaču grupe Parni Valjak, Akiju Rahimovskom, biće dodeljena nagrada za poseban doprinos razvoju muzike na Balkanu.

makonda-tracker