Album Marijane Zlopaše u prodaji

0
Ovih dana u prodaji se pojavio debi album Marijane Zlopaše pod nazivom Katanac
foto: promo
foto: promo

Posle više od dve godine rada na prvom albumu Marijana Zlopaša je presrećna, jer je u pitanju CD koji će zadovoljiti i najzahtevnije poklonike pop zvuka.

- Drago mi je da je album u prodaji i nadam se da će se publici svideti, kao i da će uživati isto koliko i ja dok je on nastajao. Album je jako emotivan, iskren  i u svakoj pesmi oslikava jedan segment mog života. Na njemu su radila najveća muzička imena Balkana, od legendarnog Arsena Dedića, preko Željka Joksimovića, Braje, Ane Stanić, Josipa Boceka i drugih.

- Od samog početka htela sam da se na albumu nađu provereni kompozitori. Velika čast mi je što je jednu od pesama uradio legendarni kantautor Arsen Dedić i poznanstvo sa njim je, kroz rad na toj pesmi, jedno životno i muzičko bogatstvo – priča vlasnica prošlogodišnjeg hita Ne ljuti se.

Marijana Zlopaša počela je aktivno da se bavi muzikom 2000. godine nastupom na Budvanskom festivalu gde je osvojila prvo mesto. Nakon toga slede nastupi na festivalima Sunčane Skale i Beovizija. Istovremeno, posvetila se završavanju Muzičke akademije na odseku džez pevanje, a simpatije publike osvojila je 2008. sa pesmom Ne ljuti se, koja je i danas jedna od najslušanijih radijskih numera.

makonda-tracker