Bajaga i regionalne zvezde na Velikogospojinskim danima

0
Na tradicionalnoj turističko-zabavnoj manifestaciji Velikogospojinski dani koja se održava u Novom Bečeju od 26. do 29. avgusta nastupiće Bajaga i Instruktori, Vlada Divljan, Eva Braun, Delča, Željko Samardžić i Hari Mata Hari
foto: Braca Nadeždić
foto: Braca Nadeždić

Pevač Željko Samardžić nastupiće prvi 27. avgusta od 21čas, a rok veče sledi 28. avgusta od 19:30 sati nastupom Milana Delčića-Delče, vlasnika solo hitova Hajde polako i Sa jezikom u usta i nekadašnjeg pevača kultnog beogradskog sastava U škripcu. Od 21 čas nastupa kultna gitar pop grupa Eva Braun čiji se povratnički album Playback, najavljen za jesen, očekuje među ljubiteljima muzike sa ogromnim nestrpljenjem.

U trenutku kada se navršava trideset godina beogradskog novog talasa, nikako ne treba propustiti ni nastup bivšeg člana kultnih Idola Vlade Divljana, koji sa svojom Nevladinom organizacijom izlazi na binu od 22 sata. Posle njih, od 23:30 časa na binu izlaze glavne zvezde večeri Bajaga i Instruktori, koji dolaze u Novi Bečej u sklopu mamutske turneje povodom četvrt veka benda, koja je počela još prošlog proleća u Severnoj Americi.

Sledeće večeri 29. juna od 19:30 sati stiže neočekivano zadovoljstvo u vidu popularnog budimpeštanskog sastava Republic, koji meša rok i mađarske folk motive, a posle njih od 21 sat nastupiće pop grupa Hari Mata Hari.

Domaćini najavljuju da će tokom Velikogospojinskih dana posetioci moći da uživaju u takmičenju u kuvanju roblje čorbe, tamburaških bandi i etno bazara, a tu su još i smotra paradnih zaprega, revija borilačkih sportova, Velikogospodinsko bdenije u Manastiru na Tisi imnogi drugi programi.

makonda-tracker