Bilja Krstić, Riblja Čorba i Dejan Cukić prvi put na Beer festu

1
Belgrade Beer Fest biće održan od 18. do 22. avgusta na Ušću, a neki od nosilaca ovog uzbudljivog muzičkog programa biće Bilja Krstić i Bistrik Orkestar, Riblja Čorba i Dejan Cukić koji će po prvi put nastupiti na festivalu piva

Pevačica Bilja Krstić rekla je da je polaskana pozivom da peva na Belgrade Beer Festu i da je ubeđena kako će se muzika koju izvodi sa Bistrik orkestrom dobro uklopiti u ambijent festivala.

Muzičar Dejan Cukić takođe nije krio zadovoljstvo što je dobio poziv da peva na Beer Festu, na kojem inače, kao i Bilja Krstić, nastupa prvi put. On je dodao da poslednjih godina nije imao koncerte u Beogradu i da je ovo odlična prilika da promoviše svoj poslednji album Ubrzanje.

Gitarista benda Riblja Čorba Miša Aleksić rekao je kako je Riblja čorba do sada svirala pred najviše 50 hiljada ljudi i da zato očekuje da na njihovom prvom nastupu na Beer Festu bude 200 hiljada posetilaca.

Direktor marketinga Beogradske kulturne mreže koja je producent festivala, Ivan Ivačković, podsetio je da je Beer Fest sa 650 hiljada posetilaca prošle godine izrastao u najmasovniji festival u Jugoistočnoj, a možda i celoj Evropi, kao i da se ove godine očekuje još više ljudi.

Beer Fest je i ove godine praćen velikom ekološkom kampanjom Biram da recikliram koja je prošle godine nagrađena kao jedna od najboljih u 2009. godini. Organizatori su pozvali građane da posete Štand kampanje na platou ispred Ušće Shopping Centra i donesu prazne limenke. Zauzvrat, organizatori i njihovi komercijalni partneri daju poklon pakete.

Ovogodišnji Beer Fest nudi i posebne pogodnosti na dve VIP tribine – Hajneken Kontinental VIP i Staropramen Biznis VIP. Više informacija o tribinama i kompletnom festivalu možete naći na sajtu: www.belgradebeerfest.com.

makonda-tracker