pamtite ovo more zauvek

Letnji hedonista: Uradite za sebe nešto po čemu ćete pamtiti najtoplije godišnje doba

0

Već osećamo miris mora i radosti koje nosi sa sobom...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Leto... Sigurno i vi delite naše mišljenje da nam je ovo najdržae godišnje doba jer je leti sve lakše, sve lepše, dani su duži, a mi tamniji i srećniji. Napravili smo spisak stvari koje predlažemo da ubacite u svoj raspored ovog leta jer želimo da ovo prelepo godišnje doba provedete na najbolji mogući način.

 

Jedno letovanje može mnogo da vas košta: Ležanje na suncu bez fizičke aktivnosti uzrok je ozbiljnim bolestima

 

1. Uživajte svaki dan u sladoledu i voću i obavezno se častite najvećim slatkim kupom, jerk ad ćete uživati u malim grešnim zadovoljstvima ako ne preko leta.

 

2. Zaslužujete najlepše i najmaštovitije nokte posebno u onim novim seksi sandalama. Zato, pravac kod pedikira!

 

3. Kupite knjigu koju već dugo želite. Niste tip za knjige? Skinite seriju. Da, svih osam sezona. Isključite telefon i uživajte u vremenu koje ćete provesti sami sa sobom.

 

4. Koralni i jarki ruževi na taman ten? Nama deluje kao savršena ideja!

 

5. Planinarenje? Odlična ideja! Zadovoljstvo koje ćete osećati kada stignete do vrha i popijete kafu na predivnom letnjem suncu je neprocjenjivo!

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

foto: Profimedia

6. Večera pod zvezdama. Zvuči klišasto? Znamo, ali tako je slatko. Sve što vam treba je nečija prostrana terasa ili krov ili plaža. Pa živimo za ovakve letnje dane!

 

Dočekajte leto zadovoljne: 13 dana strogog režima za 15 kg manje

 

7.Joga, pilates, trčanje… Sad je pravo vreme. Nemojte da se vratite u krevet kad vam zazvoni alarm nego iskoristite dan. Vozite biciklu ili rolere rano ujutru. Nakon toga se častite se velikim doručkom i kafom i uživajte u ostatku dana.

 

8. Flertujte.... Sa slatkim komšijom, nepoznatim momkom u kafiću, kolegom ili sa kim god ko prija vašem egu. Nije zabranjeno, ipak je leto!

9. Častite sebe najlepšim kupaćim kostimom...jer ga samo sada i možete nositi i zašto da ne iskoristie i ugrabrite najlepše modele u kojima ćete izgledati kao milion dolara.

makonda-tracker