deci od srca

Male stvari čine život: Kupite knjigu, poklonite osmeh!

0
Nakon novogodišnje akcije #PODRŽI ŽIVOT.PODRŽI OSMEH tokom koje je podeljeno više od 600 poklona za decu iz Svratišta i Zvečanske, Knjižare Papirna krila i Fondacija podrži život svojom saradnjom nastavljaju pogled ka mališanima.
foto: Promo
foto: Promo

Akcija #PODRŽI ŽIVOT.PODRŽI KNJIGE funkcioniše vrlo jednostavno. Svaki klijent koji želi uz svoju kupovinu poklanja knjigu sa porukom koju je uputio deci na pedijatrijama u svom gradu. Verujemo da su male stvari one koje čine naš život. Knjige su uvek uz nas, mogu da nas ukradu iz sive svakodnevnice i da pomoću mašte oboje svet koji nas okružuje. Naišli smo na neočekivanu podršku kako naših vernih klijenata i saradnika, tako i svih pedijatrijskih ustanova. Želeli smo podstaći svakoga na lepe misli i uputiti lepe reči deci od srca i ponosni smo da smo to i uspeli! Veliko hvala svima koji su nas podržali.“ kaže CEO Papirnih Krila, Vanja Stanić.

 

Ambasador fondacije Podrži životUna Senić će svojim prisustvom 14. februara u terminu od 17 do 18 časova u knjižari Akademija – Papirna krila u Knez Mihailovoj 35 uveličati zatvaranje dela akcije PODRŽI ŽIVOT.PODRŽI KNJIGE u kojoj smo do sada prikupili više od 5.000 knjiga i poruka. Una će raditi sa nama, a ceo promet u periodu njenog prisustva će biti uplaćen na račun fondacije PODRŽI ŽIVOT. Knjige i poruke deci će biti dostavljene pedijatrijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Požarevcu i Pirotu do kraja februara.

 

Tokom celog meseca u svim knjižarama Papirna krila se nastavlja prikupljanje novčanih sredstava – DINAR ZA ŽIVOT gde od svake prodate knjige izdvajamo za lečenje naših najmlađih. Budite i vi deo naše priče jer su životni otkucaji najvredniji!


 

makonda-tracker