vreme je za poklone

Story vas nagrađuje: Osvojte knjigu Pikasova unuka Kamij Obre

0
Story svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje romansiranu biografiju unuke čuvenog slikara.
foto: Promo
foto: Promo

Francuska, 1936.

 

U ljupkom seocetu pokraj mora, sedamnaestogodišnja Ondina pomaže svojoj majci u kuhinji u porodičnom restoranu. Misteriozni stranac koji je došao iz Pariza pod lažnim imenom ima neobičan zahtev, a to je da mu ručak dostavljaju u obližnju vilu koju je u tajnosti iznajmio i u kojoj želi da ostane anoniman.

 

Pablo Pikaso nalazi se na prekretnici u privatnom i profesionalnom životu, a za njega su umetnost i žene uvek povezane. Živahna Ondina počinje da otkriva svoje talente i želje, a susret s Pikasom nastaviće da utiče na njen život i mnogo godina kasnije, kada oboje krenu putem sopstvenih strasti i sudbine.

 

Njujork, sadašnjica

 

Selina saznaje da je njena baka Ondina nekada davno kuvala za Pikasa. Podstaknuta majčinim zagonetnim pričama i nagoveštajem porodičnih tajni koje čekaju da budu otkrivene, ona se ukrcava na brod i stiže do mesta na kojem su se Ondina i Pikaso prvi put sreli. U opojnoj atmosferi Azurne obale i uz pomoć nekoliko neobičnih gostiju koji pohađaju kurs kuvanja u hotelu, Selina će otkriti istinu koja će joj pomoći da prigrli svoju budućnost.

 

PRAZNICI U ZLATNOM

 

foto: Promo

Nova godina se bliži – vreme je za poklone! Dočekajte najglamurozniju Novu godinu uz Vulkan izdavaštvo i Ferrero!

 

Samo u knjižarama Vulkan širom Srbije, kupovinom jednog od četiri fantastična novogodišnja naslova, na poklon dobijate kutiju čudesnih Ferrero Rocher čokoladnih pralina. Akcija traje od 16. decembra do 12. januara 2017. godine.

 

*** *** ***

Story svojim vernim čitaocima poklanja roman „Pikasova unuka“, a zainteresovani mogu da se prijave putem mejla redakcija@story.rs. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

makonda-tracker