30 godina nakon objavljivanja prve knjige

Zdravlje joj ne dozvoljava da se druži sa čitaocima: Ipak, Isidora Bjelica na Sajam knjiga šalje najbolje moguće predstavnike

0
Jedna od najpopularnijih srpskih spisateljica, nažalost, neće moći da potpisuje svoje romane na najvećoj smotri knjiga u Srbiji.
foto: Instagram
foto: Instagram

Kako je otkrila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, Isidora Bjelica neće biti u prilici da se druži sa svojim obožavaocima i potpisuje svoju novu knjigu "Miris neba".

Moja dečica Vila i Lav svima koji dođu po potpis pokloniće posebno odštampanu fotografiju s mojim potpisom i porukom koja moj poklon čitaocima za jubilej - 30 godina od izlaska moje prve knjige", otkrila je Isidora.

 

Ona je istakla nadu da će njen sin i ćerka uspeti da je adekvatno zamene i pomognu joj da se na neki način ujedini s fanovima.

Iako mi, nažalost, zdravlje ne dozvoljava da budem lično s vama nadam se da ćemo preko moje dece, ovog poklona i potpisa biti srcem ujedinjeni. Hvala vam što ste uvek uz mene. Vaša Isi", zaključila je jedna od najpopularnijih književnica u našoj zemlji.

 

makonda-tracker