nezaboravno veče

Poznati na promociji knjige Uspeh je u nama složni u jednom: Dragana Jovanović je pronašla formulu uspeha! (FOTO)

0
U prelepom ambijentu, s pogledom na reku, u četvrtak, 7. jula održana je promocija nove knjige Dragane Jovanović „Uspeh je u nama“.
foto: Promo
foto: Promo

Dugogodišnja instruktorka joge i NLP trener svoje dragoceno znanje i iskustvo pretočila je u ovu inspirativnu knjigu koja pokreće na promenu!

Program je vodila Aida Đedović, a o knjizi su govorile Beba Dragić, novinarka i PR B92, Marija Gičić, Senior Brand Manager u jednoj kompaniji, i Tanja Vučković, PR Lagune. Sve tri dame su se složile u oceni da je Dragana Jovanović pronašla formulu uspeha.

Beba Dragić je istakla da je srećna što poznaje Draganu Jovanović jer joj je pomogla u teškim životnim trenucima i da svojim primerom potvrđuje da je Draganin pristup životu učinkovit.

Tanja Vučković je napomenula da je za Lagunu bilo prirodno da objavi knjigu za lični razvoj domaćeg autora koji najbolje poznaje podneblje i osobine i navike našeg stanovništva.

Dragana Jovanović je, svojim znanjem i iskustvom pretočenim u reči, već prvom knjigom ’Sreća je u nama’ pronašla put do čitalaca, tako da novom knjigom očekujem da ćemo otići korak dalje.“

1 / 8 Foto: Promo

 

Dragana Jovanović je najpre sa prisutnima podelila svoju sreću zbog promocije nove knjige i istakla da je njena misija da pomaže:

„Život se ubrzao, stres se uvećao, poslovi su nas preplavili... Kako da brinemo o sebi da bismo ostali zdravi, srećni i uspešni postao je najveći izazov današnjice.“

Na pitanje koji od mnogobrojnih alata možemo da koristimo pri susretu sa emocionalnim vampirima kojih ima mnogo, Dragana je kratko odgovorila:

„Osmeh“.

U promociji, kao i u muzičkim nastupima gudačkog kvarteta Wonder Strings i Aleksandre Kovač, uživali su mnogobrojne zvanice među kojima i: Bajaga, Snežana Dakić, Lena Bogdanović, Milan i Katarina Gromilić, Luna Lu, Ivan Tomić, Aida Đedović, Bojana Odavić Lilić, Tamara Paunović, Milica Bursać, Adriana Čortan, Đoka Kortina, Marina Kosanović...

„Uspeh je u nama“ predstavlja svojevrsni vodič koji vas usredsređuje na stvaranje uspešnog života, a ne samo uspešne karijere!

Uz ovaj jedinstveni priručnik na poklon dobijate poklon DVD sa vežbama.

makonda-tracker