Dugogodišnja želja

Zorana Jovanović se upustila u novi književni pokušaj: Moj mladalački, ljubavni roman (FOTO)

0
Modna blogerka Zorana Jovanović, Zorannah, se neće zaustaviti na prvoj "lajfstajl" knjizi! Naime, ona se "bacila" na pisanje romana. U pitanju je jedna slatka priča...
foto: Instagram
foto: Instagram
Zorana Jovanović
 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on


Zorannah

Zorana Jovanović otkrila: Luda sam za ovim! (FOTO)

Tokom boravka u jednoj knjižari u Americi, fotografisala sam ceo jedan zid i stalak sa knjigama koje su napisali blogeri i jutjuberu, i kojie su maltene bestseleri. Htela sam da okačim tu sliku i da svima pošaljem jasnu poruku, ali sam odustala", rekla je Zorana gostujući u emisiji "Grand magazin" i dodala da joj je objavljivanje romana dugogodišnja želja.

Ja sam neko ko obožava da čita i imam pun tavan knjiga. Prvu knjigu koju sam izdala je "lajfstajl" knjiga gde nema previše teksta već puno slika. Sada izlazi moja druga knjiga koja je roman. Mladalački, ljubavni roman. Jako slatka priča, ali ne bih puno da otkrivam", kaže Zorana.

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Roman sam jako dugo želela da napišem. Bio je plan da bude biografski, ali sam odustala od te ideje jer ne želim svoju intimu da delim sa svima. Devojka likom podseća na mene, ali nema veze sa mojim životom.

Kreće sa štampom ovih dana i uskoro izlazi. Nemam tremu jer sam sve već prošla, a negativni komentari me ne zanimaju. Svako ima pravo na svoje mišljenje."

makonda-tracker