Slađana Milošević: Ne očajavam nego se borim

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

hromi daba

14-10-2012 19:16h
Nekada sam bio verni postovalac muzike i pesama koje je izvodila Sladjana. Od kada se vratila iz Amerike njena muzika postala izuzetno cinicna i svakim svojim tonom ukazuje na njeno ogorcenje. Sebi je dozvolila iskorak u literaturu, a sa namerom oslobadjanja srpske zene "ropstva" na kojeg su svojim zivotom u Srbiji osudjene. Gorcina, cinizam i ogorcenje su njene vodilje, a sto je svrstava u nezadovoljne osobe. Pretvorila se u nepoznatu osobu, a ja joj porucujem "Pokusaj da budes jedan da srpkinja koja nema americke snove "

Dusica

23-10-2012 08:35h
Potpuno imam isto misljenje kao hromi daba.Po meni treba teziti pozitivnom stavu i u svemu traziti lepotu.Najvise joj zameram angazovanost u Zene u crnom

cici

24-10-2012 20:46h
Ova zena nije sa ove planete, pala je iz neke nama nepoznate galaksije..mislim nama koji nismo pojeli crvenu pecurku!

Pavle

03-02-2013 13:19h
Sa malim zakašnjenjem od 4 meseca; nisam pročitao knjigu, mada ću se truditi da je nađem.U ovom kratkom prepričavanju knjige za "Story" da se naslutiti da se Slađana istinski potrudila da nam približi realnost sadašnjosti, najvažnijih odnosa na planeti, muško-ženskih.Pozdravljam emancipovanu damu.

Tanja

10-07-2013 00:18h
Briljantna zena, erudit, humanista, dama sofisticiranog intelekta koji ljudi prosecnog intelekta tesko, ili cak nikako ne razumeju. Ponos svih pravih Srpkinja.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: