Žarko Laušević: Sloboda više nikada ne može biti moja reč (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

Tanja

30-11-2011 14:06h
Tekst napisan u tradiciji Njegoša. Mudro, potresno i emotivno. Udisao je Žarko taj cetinjanski vazduh, upijao slike krša, on mu najviše nedostaje. Šteta takvog čoveka i takve sudbine. Zato ga i nema nigde, niti će ga biti, jer to "najvoli" :-(

shone

30-11-2011 00:21h
Kakav covek, kakav mislilac, kakav glumac, kakav monolog...sjajno, nemam reci! Ako nista drugo treba mu pruziti bar jos jednu priliku da odglumi u nekom filmu...

bobica

29-11-2011 20:59h
Izvrstan umetnik, ali samo Bog ima pravo da oduzima zivot..

meda

30-11-2011 10:45h
Svako ima pravo da se pokaje, a u zatvoru ima svako svoju ciglu i niko ne zna sta nosi sutrasnji dan i u kakvu ce nas nepredvidjenu situaciju odvesti.

SWEDEN

30-11-2011 01:16h
FASCINIRANA SAM NJEGOVIM RIJECIMA I BUKVALNO OSTALA BEZ TEKSTA JER TU NEMA STA VISE DA SE DODA. OBOZAVAM TE ZARKO!

lana

30-11-2011 11:08h
Zarko Lausevic je jedan od rijetkih glumaca sa ovih prostora koji je ono cime se bavio, naime glumu,nosio u krvi. Jedan od izrazito talentovanih, nadarenih glumaca cije filmove sam gledala sa velikom paznjom.
Nacin na koji je citao dijelove svoje knjige, boja i dubina glasa, intonacija, mi kazuju da se sto se tice njegovog profesionalnog kvaliteta, u svim ovim godinama nista nije izgubilo.
Zelim mu da pronadje mrvicu mira i "slobode" u dalekoj Americi, jer mi je nakon pogledanog videa jasno koliko se muci poslije onoga sto je ucinio.
Jer ono sto je ucinio (ubio je, ne jednom nego dvaput) je toliko strasno, da ni sa cim ne moze da se poredi. Ovom covjeku nema vece kazne od one da mora da zivi sa cinjenicom da je ubica.

Sandra

29-11-2011 18:58h
Uh...Jako potresan monolog.Reci cu samo da je Zarko jedan od mojih omiljenih glumaca i da je jedan od najboljih glumaca sa ovih prostora.Zelim mu sve najbolje.

vanja

30-11-2011 20:05h
LEGENDO DRZI SE I IZDRZI...

svetlana

30-11-2011 16:00h
moze li mi neko reci sta se desava sa njim trenutno...? mislim-da li je u zatvoru, da li mu se jos sudi, kakv mu je ststus u sistemu...?

jedva cekam da kupim knjigu, mislim da ce ceo tiraz otici vrlo brzo...neki gradovi vec javljaju nestasicu...

marina

30-11-2011 17:19h
Nemanja
Volela bi da te upoznam i da Ja ocenim da li ličiš ili ne:)
Ja te sigurno ne bi napustila!

milica

06-12-2011 17:29h
potresno....

Nemanja

30-11-2011 01:32h
Jedna devojka se u mene ludo zaljubila jer, kaže, ličim na Žarka. Posle sam ja nju još luđe zavoleo... i tako... ona ode. A Žarko Laušević, on ostade zauvek u našim pocepanim srcima. Žarko nikada te nećemo zaboraviti!

Jelena

14-12-2011 16:24h
Legenda!

slavica

02-01-2012 17:00h
U Srbiji, kao i u Crnoj Gori, se ili voli ili mrzi. U Americi, na zapadu, postoji ravnodusnost i nezainteresovanost za drugog coveka. Tako barem kazu. Mozda zbog toga i treba da se Zarko vrati kuci. A mozda bas zbog toga i ne treba. Sloboda ne postoji za ljude koji pokusavaju da razumeju sve ovo sto nas okruzuje. Sloboda ne postoji za ljude koji sanjaju i veruju. Ne u ovom svetu, ne ovde. Mozda zbog toga i treba da se Zare vrati kuci. A mozda bas zbog toga i ne treba. A ja ga, iskreno, vidim u Manjezu, na sceni, u Beogradu, u Budvi, na Cetinju. Zao mi je sto nismo stvorili bolji svet za njega, za nas, za nasu decu, za sve koji sanjaju i veruju. Na to me njegova knjiga bolno podseca.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: