nagrađujemo čitaoce

Glossy vam poklanja roman Martine Milosavljević "Slobodna" - uzbudljivi psihološki triler od kog ćete se teško odvojiti!

0

Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje roman Martine Milosavljević pod nazivom "Slobodna"

foto: promo
foto: promo

Da li ste nekada pomislili kako bi izgledalo kada bi se vaši snovi prelili u javu? Ali ne oni lepršavi, puni sreće i radosti, nego oni tamni, koji izviru iz najdubljih ćoškova podsvesti.

 

Lola Novaković je dvadesetčetvorogodišnja devojka, kao i mnoge druge Beograđanke samostalna, moderna, okružena ocem i bratom koji je beskrajno vole. Međutim, ona je po jednoj stvari drugačija od svih ostalih – ona sanja san koji se iznova i iznova nastavlja. U njemu vidi jednu izmišljenu zemlju tridesetih godina prošlog veka u kojoj živi Hana, vršnjakinja koja je po svemu slična njoj. Kada san počinje da se prepliće sa stvarnošću, neće se samo Lola zapitati gde je granica između jave i snevanja, između zdravog i sumanutog, realnog i onostranog, zapitaće se i svako ko ovu izuzetnu knjigu uzme u ruke i počne da je čita.

 

Autorka Martina Milosavljević se u svom romanu uhvatila ukoštac sa veoma zahtevnom temom mistične igre stvarnosti i snova upakovavši je u dinamični psihološki triler, popularni žanr svetske književnosti zbog kojih čitaoci sve one koji se odvaže na ovakve priče šalju na prva mesta top lista pročitanih knjiga. Uhvatila se ukoštac i napisala napeto, dinamično delo koje će neizvesnošću, misterioznošću i uzbudljivim obrtima zasigurno osvojiti srca čitalaca koji neće moći da se odvoje od njega sve dok ne pročitaju i njegovu poslednju stranicu.


Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ovaj uzbudljivi roman, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

 

Knjige se preuzimaju lično u prostorijama redakcije, a dobitnici će biti obavešteni MEJLOM.

 

 

makonda-tracker