OD 13. JULA

Džerard Batler u najdirljivijoj priči ove godine: Porodični čovek stiže u domaće bioskope

0

Život je ono što planiramo dok nam se život dešava! Porodični čovek će nas podsetiti, da smo na početku i kraju, pre svega - LJUDI!

foto: promo
foto: promo

Džerard Batler je nemilosrdni lovac na talente koji ima problem sa uspostavljanjem ravnoteže između poslovnog i privatnog života, sve dok se njegov život ne potrese iz temelja.


U domaće bioskope od 13. jula stiže prijatna i izuzetno emotivna vožnja u filmu "Porodični čovek", zahvaljujući sjajnoj glumačkoj ekipi koju predvode Džerard Batler i Vilijem Defo.

 

Dane Jensen-a (Gerard Butler) je jako ambiciozan lovac na talente koji radi u jakoj firmi za zapošljavanje u Čikagu. Kad Daneov šef (Willem Dafoe) najavi odlazak u penziju, bitka za kontrolu firme započinje. Na jednoj je strani Dane, a na drugoj Lynn Vogel (Alison Brie), jednako ambiciozna protivnica, ali i Daneova čista suprotnost. Uskoro Dane postaje rastrzan između ostvarenja poslovnog sna i provođenja vremena sa suprugom (Gretchen Mol) i sinom.

 

Uz standardno dobrog Džerarda Batlera, u ovom filmu glumi odlična glumačka postava koju čine Grečen Mol, Vilijem Defo, Alfred Molina, Alison Bri, Maksvel Dženkins i Džulija Batrs.

 

Režiju potpisuje Mark Vilijams, a scenario Bil Dubik. Film je premijerno prikazan na Toronto Film Festivalu prošle godine. Porodični čovek stiže 13. jula u domaće bioskope u 2i Film distribuciji.

 

makonda-tracker