NE PROPUSTITE!

Komedija Ćale moje bivše od sutra u bioskopima!

0

Novo filmsko ostvarenje, komedija „Ćale moje bivše“ od 6.jula naći će se na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji.

foto: Promo
foto: Promo

Glavnu ulogu u ovoj simpatčnoj komediji igra J.K. Simons kog uglavnom pamtimo po ozbiljnijim dramskim ulogama, a za jednu takvu u filmu Whiplash je dobio i Oskara.

 

“Podjednako su me zainteresovali i uloga i film generalno. Vrlo je pametan scenario, a i lik koji igram ima sve što je meni interesatno, zabavan je i realan. Takođe, fan sam Hirša koji mi je partner u filmu.”, rekao je Simmons povodom nove uloge, i to u komediji. Pored Smmonsa glavnu ulogu igra i Emil Hirš, dok režiju potpisuje Gevin Wajzen.

 

 

Emil Hirš se prvi put pojavio na filmskom platnu u filmu “The dangerous lives of Altar boys” 2002. i ostavio utisak na filmske radnike da bi nastavio da ređa uloge u naslovima kao što su “Milk”, “Into the wild” ,“Alpha dog”, “Savages”.

 

Film predstavlja oca radoholičara koji odlučuje da poseti svoju ćerku koju dugo nije video. Po dolasku u Los Anđeles, shvata da su ćerka i njen dečko raskinuli i da je ona nestala. Udružuje se sa njenim bivšim i počinje potraga za ćerkom tokom jedne neočekivano lude noći. Ulaze u niz nepredviđenih, ali i situacija koje će ih zabaviti, ali i sprijateljiti.

 

foto: Promo

 

Film „Ćale moje bivše“ naći će se na repertoaru u više od dvadeset bioskopskih dvorana u prvoj nedelji prikazivanja.

makonda-tracker