Džesika Alba i Stiven Sigal u filmu Machete

Kompanija 20th Century Fox objavila je ekskluzivne fotografije Džesike Albe i Stivena Sigala iz akcionog filma Roberta Rodrigeza Machete, koji u domaće bioskope stiže tokom septembra
0
1 / 2 Foto: Promo

Pošto je jedva preživeo borbu sa zlim meksičkim narko dilerom Torezom, bivši federalac Mačeta (Deni Trejo) pobegao je u Teksas želeći da zaboravi tragičnu prošlost. Ali, sve što će pronaći je lanac korupcije i prevare u kome je nastradao senator, a on optužen za ubistvo. Mačeta odlučuje da skine ljagu sa svog imena i na tragu je da otkrije veliku zaveru iza koje ponovo stoji nekadašnji neprijatelj. U pomoć mu pristiže stari prijatelj, sada sveštenik dobar u molitvama, ali još bolji sa pištoljem, Luz, žena pobunjeničkog duha, a na tragu mu je i Sartana, prelepa agentkinja.

Rodrigez je napisao scenario za Machete 1993. godine želeći Denija Treja u glavnoj ulozi.
- On je igrao u Desperadu i sećam se da sam tada pomislio: Ovaj momak mora imati svoju seriju filmova sa Meksikancima, kao Čarls Bronson ili Žan Klod Van Dam. Napisao sam scenario misleći na njega kao federalca iz Meksika koji biva unajmljen da obavi prljav posao za Amerikance. Jednom prilikom sam čuo da FBI ili DEA kada imaju zaista opasne zadatke, ne žele da njihovi agenti nastradaju, već angažuju agente iz Meksika da urade posao za 25.000 dolara. To je Mačeta - kaže Rodrigez.

U filmu igraju i Džesika Alba, Mišel Rodrigez, Robert de Niro, Stiven Sigal, Don Džonson, Lindzi Lohan i drugi.

makonda-tracker