uskoro

Filmska poslastica za klince: Treći deo filma Grozan Ja dolazi u bioskope (FOTO)

0

Svečana premijera biće održana u subotu 24. juna u 18 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

foto: Promo
foto: Promo

 

"Grozan Ja 3"počeće da se prikazuje u pretpremijernom periodu od 24. juna u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Fashion, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Priština, Kino ABC Priština i DokuFest (Prizren).

Tim povodom održana je konferencija za medije kojoj su prisustvovali glumci Dragan Vujić Vujke i Tinja Damnjanović.

 

foto: Promo

 

Prva lokacija koju će "Žuti karavan" posetiti biće šetalište Sava Promenada u petak 23. juna u 18 časova. Na platou preko puta podmornice svi posetioci imaće priliku da se igraju, fotografišu, učestvuju u kreativnim radionicama i zabave u okviru "Žutog kutka". Od naredne nedelje "Žuti karavan" posetiće desetak gradova širom Srbije i ulepšati ovo leto svim mališanima i njihovim roditeljima.

 

Od 29. juna "Grozan Ja 3" prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa i to kao sinhronizovana i titlovana verzija i u 2D i 3D formatima. Izaberite omiljeni način uživanja u nezaboravnom nastavku filmskog hita i na vreme kupite bioskopske karte za celu porodicu!

 

foto: Promo

 

makonda-tracker