NEOČEKIVANO inspirativna istinita priča

Najdirljiviji film koji ćete videti ove godine: Moj sastanak na slepo stiže u bioskope

0

Ova istinita priča nas podseća da možemo sve ukoliko posvetimo srce i dušu onome što želimo!

foto: promo
foto: promo

Nema ništa dirljivije i inspirativnije nego videti borbu i ambiciju jedne osobe dok juri svoje snove!

Od reditelja filma “Sophie School” nominovanog za Academy Award u domaće bioskope stiže neverovatna i inspirišuća nemačka tragikomedija "Moj sastanak na slepo", zasnovana na istinitim događajima o gotovo slepom čoveku, koji je godinama skrivao svoju slepoću od drugih i koji pobeđuje nedaće svojom ekstraordinarnom odlučćnošću da ispuni svoj san da radi u luksuznom hotelu!

 

"Moj sastanak na slepo" nam donosi na veliko platno toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji još kao tinejdžer postane gotovo slep. Umesto da posluša sve one koji mu govore da bude realan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna da radi u luksuznom hotelu. Ne spominjući nikome svoju slabovidost, dobije mesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Minhenu. Odlučan i impresivno uporan, nadmaši sva očekivanja i uspe se provući uz pomoć svog podrugljivog i razboritog prijatelja Maxa (Jacob Matschenz). Međutim kad se zaljubi u Lauru (Anna Maria Mühe), obmana koju je tako pomno isplanirao počinje pucati po šavovima.

Dugo nismo videli ništa dirljivije i inspirativnije od ambiciozne i borbene osobe dok teži da ostvari svoje snove! Zato ne smete da propustite "Moj sastanak na slepo" koji od 29. juna stiže u bioskope!

foto: promo

 

makonda-tracker