Ludilo devojačke večeri

Upoznajte Frenki: Uvek spremna za ludovanje i pokretač akcije

0

Sigurno je svako od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja se u nekom trenutku u potpunosti otela kontroli.

foto: Promo
foto: Promo

Bilo da je reč o prekomernom pijanstvu, seksualnim nestašlucima ili korišćenju ilegalnih supstanci kad prođe određeno vreme većina se s osmehom na licu priseti ludih noći provedenih s najboljim drugaricama uz večiti komentar „Ne mogu da verujem da sam to bila ja“. Međutim, ono što će glavne junakinje filmskog letnjeg hita Ludilo devojačke večeri proživeti izlazi iz svaih okvira onoga što bismo možda želeli da se dogodi i nama. Komedija Ludilo devojačke večeri u kojoj su glavne uloge ostvarile Skarlet Johanson i Zoe Kravic u domaće bisokope stiže ovog juna.

Frenki, uvek spremna za borbu. Idejni tvorac svih ludorija, glavni krivac za prisustvo stripera. Žena sa najviše košulja. Fantastičnu petorku uz nju čine i Bler, Alis, Džes i Pipa.

Skarlet i Zoe su u glavnim ulogama u filmu Ludilo devojačke večeri, a u filmu se pojavljuju Kejt Makinon, Džilijan Bel i Ilana Glazer, a režiju potpisuje Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. Kao specijalni gosti pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Komedija Ludilo devojačke večeri u kojoj je pet najboljih drugarica odlučilo da provede ludi vikend u Majamiju u domaće bisokope stiže 22 juna.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker