ZADRŽALI AUTENTIČNOST

Iskrene i poštene emocije: Munja kreće daleko od kuće kako bi postao najbolji vozač (VIDEO)

0

Ubacite u šestu brzinu i pravac omiljeni bioskop!

foto: Promo
foto: Promo


Ne propustite da sa svojim najmlađima, radosno i poletno od 15. juna uživate u animiranoj avanturi "Automobili 3".

 

Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Doka Hadsona i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

foto: Promo

Munja Mekvin deli sudbinu većine profesionalnih sportista. On se trka duže od jedne decenije i sada je na njemu da dokaže da li može da se bori do kraja ili je vreme da se povuče dok je na vrhu?

 

Novi mladi i brzi vozači staviće samopouzdanje Munje Mekvina na test, jer više nije reč o početniku u usponu – superheroju! Sada je reč o iskusnom vozaču na zalasku karijere i kao takvom, potreban mu je neko da ga vrati u trku sa mlađim takmičarima.

foto: Promo

TV prenosi NASCAR trka su mnogo napredovali u proteklih deset godina, od prvog dela trilogije, stoga je i filmska ekipa koja je stvarala treći deo, morala da ide u korak sa vremenom. Ideja je bila da gledaoci filma „Automobili 3“ osete autentičnost trke ali u isto vreme i da iskuse nešto što nikada nisu do sada.

foto: Promo

Potpunu draž trkama u filmu daje vesela i šarenolika publika, čiji se kvalitet animacije mnogo poboljšao u odnosu na prethodne filmove. Ovog puta publiku čine razni tipovi automobila – automobili sa i bez krova, automobili sa dva i više sedišta, kamioni, SUV i drugi.

 

Još jedan detalj kojim je ovaj film dodatno približen stvarnom životu je oglašavanje. Osmišljeni su brendovi pogodni za svet automobila. Svaka trka ima ime i sponzora, a čak su i za potrebe podsećanja na trku Doka Hadsona analizirane reklame iz 1940-ih kako bi film bio što verodostojniji.

 

makonda-tracker