Ketrin Hajgl i Ešton Kučer u filmu Slatkiš i ubica

Akciona komedija Roberta Luketića Slatkiš i ubica u kojoj igraju Ketrin Hajgl i Ešton Kučer stiže u naše bioskope 7. jula
0
1 / 14 Foto: Promo

Film Slatkiš i ubica je akciona komedija o ljubavi, braku i ozbiljnoj pucnjavi. Džen Komfelt, koju igra Ketrin Hajgl, trudi se da se oporavi od iznenadnog raskida i u uverena je da se nikada više neće zaljubiti. Međutim, tokom putovanja na francusku rivijeru, na koje je nerado otišla sa svojim roditeljima, Džen upoznaje čoveka svojih snova, očaravajućeg Spensera Adamsa, u čijoj je ulozi Ešton Kučer. Tri godine kasnije, sve njene želje kao da su se ostvarile: ona i Spenser su mladi bračni par koji živi idealan život u predgrađu. Tako bar izgleda sve dok jutro nakon Spenserovog 30. rođendana sve ne počne da leti u vazduh. I to bukvalno. Ispostavlja se da Spenser nije smatrao za shodno da kaže Džen kako je nekada bio međunarodni tajni agent. Dženin svet se okreće naglavačke. Suočena sa činjenicom da je njen muž ubica, Džen je odlučna i u tome da otkrije koje još tajne Spenser krije – trudeći se usput da izbegne metke, održi ugled dobre susetke, sačuva dobre odnose sa rođacima… i reši velike probleme sa manjkom poverenja u muža i brak.

Ešton Kučer koji igra glavnu mušku ulogu, ali je takođe i producent ovoga filma, veruje da će svako moći da se poveže sa pričom.

- Radi se o dvoje ljudi koji su zaljubljeni, ali jedno od njih ima tajnu. Dakle, radi se o njihovoj sposobnosti da se razumeju, i sa tim svako može da se poveže. Ne postoji par koji nema tajni, i podela kao što su – ovo je moj svet, a ovo je tvoj svet. Do sada nisam igrao ovakve likove, a tražio sam šansu da se oprobam u drugim žanrovima, kao što su akcioni i avanturistički filmovi - kaže Kučer.

Najpoznatija po ulozi u seriji Uvod u anatomiju Ketrin Hajgl je slavu na velikom platnu stekla ulogama u romantičnim komedijama.

- Bila sam uzbuđena što ću raditi sa Eštonom, jer je on genije kada je u pitanju komedija, ali u ovom filmu postiže sjajnu ravnotežu sa ozbiljnošću. Trudi se da zaštiti svoju vezu i svoju suprugu, i dobro se vidi koliko su mu te stvari važne. Ipak, znala sam i da, kako je ovo novina za njega, takođe je nova stvar za mene - kaže Hajgl i dodaje:

- Igrala sam u mnogo romantičnih komedija, volim ih i ne želim još uvek da ih se odreknem. Tako je ovo bila idealna prilika za mene da dobijem romantičnu komediju, ali sa malo drugačijim obrtima – kaže Katrin koja važi za jednu od najtalentovanijih mladih holivudskih glumica.

makonda-tracker