Uzbudljivi triler

Da li ste spremni za njenu moć? Čudesna žena uskoro u bioskopima (FOTO)

0

Moć, otmenost i mudrost: nadahnjujuće osobine koje se neizostavno poistovećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u celom svetu kao Čudesna Žena.

foto: Promo
foto: Promo

Poštovani i i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti više od 75 godina – kako i kada se pojavila kao i zašto joj je dobrobit čovečanstva toliko važna?

 

Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu u “Čudesnoj Ženi,” epskoj akcionoj pustolovini rediteljke Peti Dženkins (“Monster,” AMC’s “The Killing”) i prvi samostalni film DC-jeve superjunakinje. Pre nego što je postala Čudesna Žena , ona je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim svetom, odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se uz bok muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove, Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.

 

foto: Promo

 

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Kris Pajne, Robin Rajt, Deni Haston .Peti Dženkins režirala je film prema scenariju Alana Heinberga, priču su osmislili Zek Snajder , Alan Heinberg i Džejson Fuš prema DC-jevim likovima.


Film u bioskope dolazi 15. juna u distribuciji Blitz Filma.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker