NE PROPUSTITE!

Brazislki triler pred domaćom publikom: Seks, laži i video trake

0

Iz zemlje vrlo bogate kinematografije, čije filmove nažalost nedovoljno često imamo priliku da gledamo u domaćim bioskopima, na veliko platno Dvorane Kulturnog centra Beograda, ovog petka, stiže jedan od novijih brazilskih trilera "Mojoj Dragoj" /Para Minha Amada Morta/.

foto: Promo
foto: Promo

Ovu napetu priču, koja pored uzbuđenja karakterističnog za ovaj žanr, donosi i duboku porodičnu i psihološku dramu, potpisuje reditelj srednje generacije i već bogatog umetničkog opusa Ali Muritiba. Film je nagrađen na brojnim festivalima, u Kanu, Sandensu, San Sebastijanu..., a biće na repertoaru bioskopa Dvorane Kulturnog centra Beograda, od petka, 2. do srede, 7. juna, od 21 sat.

foto: Promo

Posle smrti svoje žene Ane, Fernando se povlači u sebe i posvećuje roditeljskim dužnostima podizanja sina Danijela. No, svako veče kada Danijel ode na spavanje, Fernando uranja u svet svoje izgubljene ljubavi, preturajući po stvarima koje su činile Anin život. Tako među njenim privatnim video zapisima nailazi i na kolekciju njenih seksi snimaka. Jedini problem je što muškarac na tim snimcima nije on. Odjednom prevashodni cilj Fernandovog života postaje nalaženje ljubavnika svoje mrtve žene...

 

 

makonda-tracker