Tanka linija između života i smrti

Jedini preživeli nakon pada aviona u dalekoj planinskoj divljini: Kejt Vinslet i Idris Elba - glavni akteri snažne romantične drame

0

Reditelj Heni Abu-Asad, nominovan za nagradu Oskar, prenosi na veliko platno priču nastalu prema istoimenoj knjizi Čarlsa Martina, "Planina koja nas razdvaja". Studio 20th Century Fox objavio je i prvi trejler za ostvarenje koje u bioskope stiže od 26. oktobra, u kome vidimo da glavne uloge tumače Oskarovka Kejt Vinslet i dobitnik Zlatnog Globusa Idris Elba.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prateći priču filma, upoznajemo dvoje ljudi – Bena (Elba) i Aleks (Vinslet) – jedine preživele nakon pada aviona u dalekoj planinskoj divljini u SAD-u. Dvoje potpunih stranaca, zajedno će morati da se bore za opstanak u ekstremnim, ledenim uslovima kako bi pronašli način da povrate svoje svakodnevne živote, u kojima Aleks planira da se uda za svog dugogodišnjeg verenika i gde je Ben, neurolog koji je potreban svojim pacijentima.

 

Iako su oboje jake, nezavisne osobe, povratak neće biti nimalo lak, i da bi preživeli put moraju da se drže zajedno. Kako putovanje postaje sve mučnije za oboje, njihova privrženost i vezanost jedno za drugo, kulminiraju poslednjim herojskim naporom koji će im pokazati tanku liniju između života i smrti, ali i neočekivanu privlačnost koja postoji između njih dvoje.

 

"Planina koja nas razdvaja" je snažna romantična drama sa sjajnom glumačkom ekipom koja u bioskope stiže od 26. oktobra.

makonda-tracker