hit akciona komedija

Konačno stižu Čuvari plaže: Mič Bjukenon, Si Džej i ostali od sutra u domaćim bioskopima

0

Premijera akcione komedije Čuvari plaže (BAYWATCH) održati u sredu 31. maja.

foto: Promo
foto: Promo

Čuvari plaže prate odanog spasioca Miča Bjukenona (Dvejn Džonson) dok se sukobljava s drskim novim regrutom (Zek Efron). Zajedno, oni će razotkriti lokalni kriminalni plan koji preti da uništi budućnost zaliva.

 

Pored salve smeha, sve posetioce u navedenim bioskopima čeka puno interesantnih iznenađenja u znaku leta i plaže, ali i bezbednosti tokom vrelih letnjih dana!

 

foto: Promo

U bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center 31. maja održače se specijalno dešavanje, kome će u mnogome doprineti naš partner Udruženje spasilaca na vodi Srbije. Hrabri mladi ljudi u fantastičnoj kondiciji, koji su članovi ovog udruženja, predstaviće se posetiocima bioskopa i davaće sve informacije u vezi sa hrabrim i humanim poslom kojim se bave. Oni će zainteresovanima otkriti koje su neophodne osobine i veštine koje mora da poseduje svaki spasilac.

 

foto: Promo

 

Gosti na premijeri biće i članovi Plivačkog saveza Beograda i pobednici na plivačkom takmičenju "Letnja liga Beograda 2017." koje se održalo u nedelju 28.05. na SRC "Milan Gale Muškatirović". U pitanju su pobednici u kategorijama: pionir, kadet, junior i senior.


Od četvrtka, 1. juna, Čuvari plaže stižu redovne bioskopske repertoare.

makonda-tracker