zabava za celu porodicu

Premijere raskošnih filmskih avantura: „Čuvari plaže”, „Mumija” i „Čudesna žena " u bioskopima od 29. maja

0

U bioskopima Cineplexx očekuju nas neverovatne filmske avanture koje ostavljaju bez daha!

foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko među prvima želite da pogledate uzbudljiva filmska ostvarenja i da se poistovetite sa junacima najvećih filmova svih vremena, pogledajte premijerno „Čuvari plaže”, “Mumija“3D i “Čudesna žena”, jer su karte već u prodaji na blagajni bioskopa.

Premijera dugo iščekivane letnje filmske avanture „Čuvari plaže” održaće se u sredu 31. maja u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa početkom od 20 časova. Nadolazeća filmska ekranizacija serije „Čuvari plaže”, donosi nam pravo uživanje uz morske talase i neverovatnu spasilačku ekipu u akciji. Dvejn Džonson, glumiće planetarno popularnog Miča, a pridružiće mu se i Zak Efron, Aleksandra Dadario, Keli Rorbah, Prijanka Čopra, Ilfeneš Hadera, Džon Bas, Hanibal Bures, Belinda Peregrin.

 

foto: Promo

Spektakularna, nova filmska verzija legende koja je fascinirala kulture širom sveta od nastanka civilizacije „Mumija“3D, premijerno stiže u bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center 7. juna od 20 časova. Reditelj filma Aleks Kurcman na vrlo interesantan način u njemu oživljava čudovišta poput Drakule, Frankenštajna, lovca na vampire Van Helsinga i čudovišta iz Crne Lagune. Tom Kruz predvodi glumačku ekipu uz mladu francusku glumicu Sofiju Butelu, koja tumači lik mumije, a u njemu glume i Anabel Volis, Džejk Džonson, Kortni B. Vons i Rasel Krou.

foto: Promo


Premijera Marvelove „Čudesne žene“, najpopularnije američke strip junakinje, zakazana je za sredu 14. jun u 19 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Pre nego je postala Čudesna žena, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobediva ratnica. U borbi protiv muškaraca, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu. Glavne uloge: Gal Gadot i Kris Pajn.

 

Obezbedite najbolja mesta na vreme, jer ovakve filmske poslastice morate doživeti među prvima, a zabava za celu porodicu je zagarantovana!

makonda-tracker