uživajte u magiji filma

Predlozi za vaš pidžama parti: Filmski maraton u vašoj organizaciji

0
Bliži se vikend i odlična prilika da deo vremena provedete ušuškani u svom krevetu i uživate u magiji filma. Ako niste za solo varijantu možete pozvati drugarice na pidžama parti. Grickalice ili nešto iz rerne ako ste vešti, omiljeno piće i spremne ste za prelepo druženje.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi mi imamo neku svoju mentalnu listu filmova koje bismo volele da pogledamo. Mi vam dajemo nekoliko ideja koje će vam se možda dopasti ili vam poslužiti kao inspiracija za neki drugi film kog ćete se setiti.

 

1. Lajanje na zvezde


Sve je u znaku mature i sigurno će vam prijati da pogledate ponovo ovaj
prelep film sa emotivnom pričom i duhovitim scenama i dijalozima.


2. Nije lako sa muškarcima


Ako ste u ženskom društvu, uklapa vam se u glavnu temu razgovora.Film prikazuje jednu žensku porodicu na letovanju. Milena Dravić glumi razvedenu majku tri ćerke, njihov odlazak na letovanje i peripetije sa muškarcima.


3. Kad porastem biću kengur


Film koji ne može da dosadi i sigurno će vam biti zabavan i ako ga ponovo pogledate. Film ima upečatljive likove koji će vam se podvući pod kožu.

Fantastična filmska ekipa glumi u ovom filmu.

 

Dvobojna mini seksi haljina: Skoro 30 godina od Zgodne žene, a ovaj odevni komad I DALJE JE ULTIMATIVNI LETNJI HIT (FOTO)


4. Mi nismo anđeli 1


Kad je bio nov, početkom devedesetih, u gradskom saobraćaju su u ranim jutarnjim časovima prepričavane smešne scene iz tog filma.


5. Ljubavni život Budimira Trajkovića


Na šta vas asocira lift? Upoznajte simpatičnog tinejdžera, njegovo društvo i njegovu zabavnu porodicu u kojoj su muški članovi tradicionalno građevinari što povlači sa sobom česte selidbe.


6. Lude godine 1


Dirljiv film o tome kako su se u Beogradu zavoleli jedna Marija i jedan Boba i kako su se snašli u svom sazrevanju. Film tretira i temu komunikacije sa roditeljima a humoristične scene su odlične.

 

Ovo nisu filmovi, već spektakli koji se doživljavaju: Ove tri PREMIJERE ne smete da propustite!


7. Mamma Mia

 

je odličan mjuzikl čija radnja se odigrava na prelepom grčkom ostrvu. Pored toga u celom filmu ćete uživati u muzici grupe Abba. Meril Strip i Pirs Brosnan su po ko zna koji put dokazali raskoš svog talenta.


8. Flešdens


Ako volite ples i osamdesete, pogledajte inspirativnu priču sa efektnim plesnim scenama koje će vas uvek ponovo oduševiti.
Flešdens je priča o plesu, o ljubavi i o ostvarivanju svog potencijala i svojih snova.


9. Briljantin 1


Krajem sedamdesetih je snimljen film o maturantima koje smo svi zavoleli na prvu loptu. Film ima sjajne plesne scene, lepu muziku i zanimljive ljubavne priče.


10. Prljavi ples 2


Ako volite Karipske plesove, volećete ovaj film i plesne scene u klubu La Rosa Negra.Film ima prelepu priču o ljubavi Kubanca i Amerikanke pred sam početak revolucije na Kubi.

U ritmu ljubavi i šopingholije: 5 domaćih pesama koje su obeležile ovo proleće


11. Praznik u Rimu


Odri Hepbern glumi princezu koja beži na kratko iz svog života punog protokola i ograničenja i u svom bekstvu upoznaje novinara koji mora da bira između nje i dobre priče. Film je pun prelepih scena snimanih u Večnom gradu i glavna junakinja se trudi da živi po izreci kad ste u Rimu, ponašajte se kao Rimljani.


12. Odbegla nevesta

 

je odlična romantična komedija sa Džulijom Roberts i Ričardom Girom. Govori o pronalaženju ljubavi i koliko je pre toga važna samospoznaja i ne izgubiti sebe u potrazi za nekim drugim.

makonda-tracker