Gordan Kičić i Dragoljub Ljubičić Mićko kao crtani junaci

0
Tvorci voljene franšize Priča o igračkama otvaraju ponovo kutiju sa igračkama i vraćaju filmsku publiku u predivni svet omiljene grupe igračaka koju predvode Vudi i Baz u filmu Priča o igračkama 3.

Vudi i Baz su prihvatili činjenicu da će njihov vlasnik, Endi, jednog dana odrasti, ali šta će se desiti kad taj dan dođe? U trećem nastavku, Endi se priprema da krene na koledž, a za sobom ostavlja verne igračke koje su na muci zbog neizvesne sudbine koja ih čeka.

Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glasove glavnim junacima Vudiju i Bazu pozajmljuju naši poznati glumci Gordan Kičić i Dragoljub Ljubičić Mićko, a u ostalim ulogama našli su se Voja Brajović, Nada Blam, Dubravko Jovanović, Lazar Dubovac i mnogi drugi.

Film Priča o igračkama prvi put je prikazan 22. novembra 1995. i bio je prvi film koji je kompletno kompjuterski animiran i te se godine sa zarađenih 360 miliona našao na prvom mestu liste najgledanijih filmova.

Priča o igračkama 2 je pored toga što je prvi film koji je kompletno digitalno urađen i prvi film koji je zaradio više od prvog, originalnog dela. Treći deo će domaćoj publici premijerno biti prikazan u nedelju trinaestog juna u 19 časova u Sava Centru.

makonda-tracker