film koji ćete ubrojiti u klasike

Kralj Artur: Legenda o maču pretpremijerno od 10. maja u svim bioskopima

0
Vrhunski reditelj Gaj Riči vratio se starom predanju o legendarnom Kralju Arturu. Svi znaju za poznatu legendu o kralju Arturu ili barem misle da znaju.
foto: Promo
foto: Promo

Gaj Riči kao i uvek u prepoznatljivom dinamičnom stilu gledaoce iznenađuje epskim fantastično- akciono-pustolovnim filmom Kralj Artur: Legenda o maču sa Čarlijem Hjunamom u glavnoj ulozi, ovaj film baziran na poznatom mitu o maču Ekskaliburu prikazuje Arturovo putovanje od života na ulici do

prestola.

 

Kada ubiju Arturovog oca , njegov stric Vortigern (Džad Lou) preuzima tron. Uskraćen za svoja rođenjem stečena prava i bez ideje o tome ko je on zapravo, Artur završi na ulici. Ipak, jednom kad izvuče mač iz kamena, njegov život se iz temelja menja i primoran je da prihvati svoje nasledstvo.

 

Ove subote u bioskopu CineStar Novi Sad 4DX imaćete priliku da i vi na jedan dan osetite kako je držati mač Ekskalibur u rukama. Pozivamo Vas da u subotu 13.05 posetite bioskop CineStar Novi Sad 4DX od 16 do 22 sata i da u ruke uzmete ovaj čarobni mač...ukoliko uspete da ga izvadite iz kamena.

 

KRALJ ARTUR: LEGENDA O MAČU, u distribuciji Blitza, u bioskope stiže pretpremijerno 10. maja i to u najboljim formatima RealD 3D i 4DX, a ulaznice možete kupiti već danas na blagajnama bioskopa I online www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/kralj- artur-legenda- o-macu/4566

 

 

 

makonda-tracker