Ove nedelje

Fimovi koje ne smete da propustite: Bioskopski repertoar od 4. do 10. maja

0
Na repertoaru se ove nedelje nalazi dva nova naslova, jedna premijera i jedan motivacioni projekat
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko ne znate šta biste ove nedelje gledalirepertoar bioskopa Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd za period od 4. maja do 10. maja:

  1. Čuvari galaksije vol.2, 2D i 3D - Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa. Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi.
  1. Crvena kornjača - Dugometražno debitantsko ostvarenje Oskarovca Mišela Dudok de Vita, robinzonkrusoovska je priča o čoveku nasukanom na napuštenom tropskom ostrvu, nastanjenom samo kornjačama, ljuskarima i pticama. Svaki pokušaj odlaska osujećuje crvena kornjača. Kada se u jednom momentu ona misteriozno transformiše, čovek počinje da ceni lepotu jednostavnog života u skladu sa prirodom. "Crvena kornjača" je animirana alegorija o stvaranju života vrednog življenja, bez suvišnih efemernosti i komplikacija, ispričana kroz naizlged bezizlaznu situaciju čoveka na pustom ostrvu.

 

 

PREMIJERNO

 

  1. Kralj Artur: Legenda o maču 3D – Priznati redatelj Gaj Riči donosi svoj dinamični stil u epskoj akcijskoj avanturi o kralju Arthuru. Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzima njegovu krunu. Izgubivši nasledstvo, Artur se nalazi na mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti menja i prisiljen je saznati istinu o svom poreklu…. U društvu svojih prijatelja i lepe Ginevre moraće da se bori svim silama i celom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost.

 

MOTIVACIONA PREDAVANJA

 

  1. Lepo mi je jer tako želim - U nameri da svojim posetiocima ponudi novi i drugačiji sadržaj organizuje se seerijal motivacionih predavanja pod nazivom „Lepo mi je, jer tako želim“ u saradnji sa Centrom za lični razvoj „Lepo mi je. Predavanja će se održavati jednom mesečno u periodu od maja do decembra ove godine u sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Kroz zanimljive i korisne životne teme, publiku će, iz svog ugla, motivisati i inspirisati poznate ličnosti, prepoznatljive po značajnim ostvarenjima u svom životu i poslu. U ulozi govornika tom prilikom naćiće se Marina Maljković, naš najpoznatiji ženski košarkaški trener. Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

 

makonda-tracker