Nastavak koji smo s nestrpljenjem očekivali

Avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa: Stižu Marvelovi Čuvari galaksije vol. 2!

0
Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila...
foto: Promo
foto: Promo

Marvel studio nam je do sada doneo velike bioskopske hitove, kao što su Ajronmen, Kapetan Amerika, Tor, Antmen, Doktor Strejnž i Osvetnici. Sada nam stiže nastavak koji s nestrpljenjem očekujemo, o omiljenoj grupi galaktičkih buntovnika – o Čuvarima galaksije.

 

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi Čuvari galaksije vol. 2 nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa.

Film je ispunjen akcijom, humorom, dramom, pa je i muzika morala da bude odgovarajuća. Uz živopisne likove Čuvara galaksije, muzika je ta koja je na publiku ostavila veoma snažan utisak.

 

Bilo je od suštinske važnosti to ponoviti i unaprediti u nastavku. Saundtrek prvog filma je prodat u preko million primeraka i bio je na prvom mestu na iTunes na 60 teritorija. Džems Gan kaže da je u drugom delu soundtrack sofisticiraniji, eklektičniji i popularniji. Režiser i scenarista je muziku učinio delom scenarija u oba filma, jer su pesme sastavni deo pripovedanja. Svaka je nezamenljivi deo scene u koju je ubačena.

 

Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi. Marvelovi Čuvari galaksije vol. 2 "uleteće" u bioskope 4. maja 2017. godine.

 

Uloge: Kris Prat, Zoe Saldana, Dejv Botista, Vin Dizel, Bredli Kuper, Majkl Ruker, Keren Gilan, Pom Klementif, Elizabet Debiki, Kris Salivan, Šon Gan, Tomi Flanagan, Lora Hedok, kao i Silvester Stalone i Kurt Rasel.

 

1 / 4 Foto: Promo

 

Premijerno 3. maja u bioskopima: Cineplexx (UŠĆE Shopping Center, Delta City, BIG Beograd, Niš, Kragujevac Plaza, Mne Delta City Podgorica i Priština), Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo), Vilin Grad Niš, Kupina Film Niš, Cadmus Cineplex (Budva), DokuFest Prizren i Kino ABC Priština.

makonda-tracker