POSTANI KRALJ NA JEDAN DAN

Glossy vas vodi u bioskop: Osvojte karte za film Kralj Artur!

0
U četvrtak 27. aprila održava se svetski ivent "King for The Day" koji najavljuje premijeru filma "Kralj Artur: Legenda o maču" u okviru kog će najverniji fanovi imati priliku da prvi na svetu pogledaju ovaj istorijski spektakl Gaja Ričija.
foto: Promo
foto: Promo

Srbija se priključuje ovom globalnom dogadjaju! U četvrtak u 19 sati u bioskopu Cineplexx Ušće Shoping Center održaće se specijalna i ekskluzivna projekcija filma "Kralj Artur: Legenda o maču" i to samo za one najvernije fanove koji će imati specijalnu priliku da postanu Kraljevi za jedan dan.

 

Karte za ovu specijalnu VIP projekciju su već u prodaji a samo oni najbrži i najsrećniji će doći do njih s obzirom da su mesta ograničena! Požurite da dođete do svoje karte i PRVI NA SVETU pogledate ovaj film!

 

Priča o kralju Arturu je svima već poznata, ali ovoga puta ćemo je gledati iz očiju reditelja Gaja Ričija koji donosi dinamični stil epskoj, akcijonoj avanturi o kralju Arturu.

foto: Promo

Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasledstvo, Artur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promeni te je prisiljen saznati istinu o svome poreklu... sviđalo se to njemu ili ne.

 

Artur, koji je legitimni naslednik, u društvu svojih prijatelja i lepe Ginevre mora će da se bori svim silama i cielom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost. U filmu glavne uloge tumače Holivudske zvezde Anabel Valis, Džad Lou i Čarli Hunem.

 

Glossy poklanja ulaznice najvernijim čitaocima! Ukoliko želite da pogledate film "Kralj Artur: Legenda o maču", prijavite se putem mejla redakcija@story.rsMolimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu i broj telefona. Dobitnici karata će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker