NE PROPUSTITE!

10 novih epizoda vaše omiljene serije: Dosije X u potpuno novom ruhu!

0
Skali i Molder vraćaju se u nove pobede nad nedokučivom silom...
foto: Promo
foto: Promo

Televizija FOX je naručila drugo poglavlje završne sezone serije DOSIJE IKS. Izvršni producent deset potpuno novih epizoda ponovo će biti tvorac Kris Karter, a zvezde Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vraćaju se u ulogama čuvenih agenata FBI-ja, Foksa Moldera i Dejne Skali. Serija će se emitovati tokom 2017. i 2018. godine, a produkcija je zakazana za predstojeće leto.

foto: Promo

lture i jedva čekamo da vidimo koje će nove misterije Molder i Skali otkriti u novom poglavlju DOSIJEA IKS.“

foto: Promo

Godine 2016, serija DOSIJE IKS privukla je gotovo 16 miliona gledalaca kroz različite platforme i bila je druga najgledanija drama u svetu. Takođe je bila i serija koja se najviše pominjala na Tviteru tokom protekle sezone.

Serija DOSIJE IKS prvi put je prikazivana u septembru 1993. godine. Tokom prikazivanja devet sezona, ova uticajna serija je od inovativnog naučnofantastičnog favorita postala globalni hit i jedna od najuspešnijih televizijskih drama svih vremena.

 

Serija koja je dobila 16 nagrada Emi, pet Zlatnih globusa i nagradu Pibodi, prati specijalne agente Skali (Andersonova) i Moldera (Duhovni) dok istražuju neobjašnjene slučajeve – „Dosijee iks“ – za koje je paranormalno jedini odgovor.

 

U produkciji 20th Century Fox Television i Ten Thirteen Productions, tvorac i izvršni producent serije DOSIJE IKS je Kris Karter.

makonda-tracker