fanovi, ovo je vaš dan!

Sjajan doživljaj sveta Osmog putnika: I Srbija učestvuje u obeležavanju svetskog događaja Alien day!

0
Prikazivanje filma „Alien” (1979) i premijernog inserta iz „Alien: Covenant” održaće se 26. aprila u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.
foto: Promo
foto: Promo

Povodom obeležavanja svetskog događaja Alien Day i premijere filma Osmi putnik: Kovenant, ljubitelji ove franšize uživaće u pravoj poslastici!

 

Sve posetioce očekuje: veče prikazivanja originalnog Osmog putnika, reditelja Ridlija Skota iz 1979. sa Sigurni Viver, specijalni video materijal koji povezuje događaje koji su se desili između filmova Prometej i Osmi putnik: Kovenant, premijerni insert iz dugoočekivanog najnovijeg nastavka Osmi putnik: Kovenant, fotografisanje sa originalnom replikom iz filma, tzv. facehugger-om.

 

1 / 4 Foto: Promo

 

Novi film iza kojeg stoji reditelj Ridli Skot predstavlja nastavak filma Prometej iz 2012. godine i u domaće bioskope dolazi 18. maja.

 

Posada kolonijalnog broda Kovenant zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet. Kada se suoče sa pretnjom o kakvoj niko nije mogao ni da sanja, pokušaće da pobegnu.

 

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Beker.

 

makonda-tracker